fbpx Skip to main content

Teamleader/Senior redovisningsekonom sökes till Malta

Om oss

Smartio är en redovisningsbyrå i expansionsfas med kontor i Stockholm och på Malta. Vi använder oss av Fortnox och arbetar helt digitalt med bokföring och redovisning. Även då vi arbetar digitalt ligger stort fokus hos oss på personlig service och kundkontakt. Smartio vänder sig till den svenska marknaden och vi hämtar våra riktlinjer från SRF och FAR.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Vi söker nu en senior redovisningsekonom/teamleader till vårt härliga gäng här på Malta!

Mer om tjänsten

Som teamleader hos oss kommer du att leda och fördela arbete samt ha personalansvar för ett team om 7 ekonomer.

Du är noggrann och ansvarsfull samt brinner för att skapa en gemenskap på din arbetsplats. Du har arbetat minst 8 år med löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för små och större bolag. Vi ser gärna att du har arbetat på en byrå i minst 3 år. 

Du känner att du vill ta nästa steg i din utveckling med att vara med att hjälpa och leda personal samt att vara spindeln i nätet gällande intern kompetens samt planering mot kund. 

Du arbetar strukturerat och ser lösningar samt nya möjligheter till förbättringar i olika arbetssituationer. Du är proaktiv och har god samarbetsförmåga och ser värdet i att leverera med god kvalitet.

Detta ingår i din roll

  • Koordinering av det dagliga arbetet med ekonomerna
  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Intern rådgivning och utbildning av personal
  • Utföra arbete på mer avancerade kunder samt vara delaktig i problemlösning av svårare kunduppdrag

Rollen innebär krav på stor förmåga till att ta ansvar och skapa engagemang i teamet. 

Du kommer rapportera till COO och vara en del av ledningsgruppen.

Din profil

Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en redovisningsbyrå. Det är ett plus om du haft tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll.

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper inom redovisning och ekonomi,hög social kompetens, ha goda ledaregenskaper och ha lätt för att samarbeta. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Vi erbjuder också en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter.

Verkar detta intressant för dig?

Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Ansökan
    Bifoga CV/Personligt brev