fbpx Skip to main content

Redovisningsekonom sökes till Malta

Om oss

Smartio är en ung redovisningsbyrå i expansionsfas med huvudkontor på Malta. Vi använder oss av Fortnox och arbetar helt digitalt med bokföring och redovisning. Även fast vi arbetar digitalt så ligger stort fokus hos oss på personlig service och kundkontakt.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Mer om tjänsten

Som redovisningsekonom hos oss har du kunder i olika företagsformer och branscher. Du ansvarar för dina kunders redovisning och bokslut. Med proaktiv rådgivning kommer du att hjälpa dem att driva och utveckla sina verksamheter.

Detta ingår i din roll

  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Löpande bokföring ofta via moderna digitala lösningar
  • Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Skatt och förmåner
  • Bokslut och rapportering till kund
  • Upprättande av årsredovisningar och deklarationer
  • Kontakt med kundernas revisorer

Din profil

Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en ekonomifunktion, revisions- eller redovisningsbyrå. Troligen har du haft en konsultativ roll. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning samt redan är auktoriserad redovisningskonsult.

För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling.

Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter.

Verkar detta intressant för dig?

Skicka i så fall in din ansökan redan idag.

Ansökan
    Bifoga CV/Personligt brev