fbpx Skip to main content

Redovisningsansvarig

Nu söker vi en kvalificerad, engagerad och självgående ekonom med känsla för detaljer som kan ta ett helhetsansvar för ekonomifunktionen hos en av våra kunder. Rollen är bred och innebär förutom fullt eget ansvar för bolagets redovisning, även administrativt arbete som krävs för att säkerställa fakturering och försäljning.

Bolaget har stor mängd kunder som faktureras löpande under månaden och en kundreskontra som kräver full kontroll och uppföljning. Kunskap om och erfarenhet av ROT samt manuella periodiseringar är ett absolut krav. Erfarenhet av arbete i Fortnox är meriterande.

Tjänsten innebär:

  • Nära samarbete med VD
  • Budgetarbete
  • Självständiga månadsbokslut
  • Stort eget ansvar

Kandidaten vi söker är kommunikativ, ansvarsfull, noggrann och tycker om att arbeta tillsammans med sina kollegor mot gemensamma mål.

Om Smartio

Smartio är en redovisningsbyrå i expansionsfas med kontor i Stockholm och på Malta. Vi använder oss av Fortnox och arbetar helt digitalt med bokföring och redovisning. Även då vi arbetar digitalt ligger stort fokus hos oss på personlig service och kundkontakt. Smartio vänder sig till den svenska marknaden och vi hämtar våra riktlinjer från FAR och SRF.

Vi värnar om en glad och positiv arbetsatmosfär då vi anser att trivas på jobbet är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Omfattning: 75-100%
Plats: Stockholm, Hägersten

Ansökan
    Bifoga CV/Personligt brev