fbpx Skip to main content

Byråledare till digital redovisningsbyrå

Om du vill utvecklas i en ledande roll med fokus på medarbetare, kund och affär kan din nästa roll vara som Byråledare på Smartio med huvudsäte i Malta. Vi är inne i en förändringsresa där målet är att fortsätta växa som en stark digital aktör inom redovisning och rådgivning och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Om tjänsten

Som Byråledare leder du en grupp om 10-15 medarbetare inom ekonomi och lön med målet att vara småföretagarens självklara digitala partner. Du koordinerar det dagliga arbetet och tillsammans med Smartios Teamleader kommer du att forma och bygga teamet. Som Byråchef har du det övergripande ansvaret gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete, rekrytering och resultat. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning.

Detta ingår i din roll:

  • Personalansvar
  • Koordinering av det dagliga arbetet
  • Planläggning av bokslut och årsredovisning
  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Ansvara för utvecklingen av redovisningsavdelningen då vi är i en stark tillväxtfas och växer snabbt
  • Vara delaktig i arbetet gällande affärsutveckling av våra tjänster samt onboarding av nya kunder
  • Rapportering till ledning och uppföljning av KPIer
  • Vara delaktig i budgetarbete och utveckling av företaget

Din profil

Du passar för rollen om du tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå och det är en stark fördel om har några års erfarenhet av arbete med redovisning på en redovisningsbyrå.

Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och vi välkomnar dina lönsamma och hållbara idéer. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter på vårt trevliga kontor på härliga och soliga Malta.

Vi värnar om en positiv och utvecklande atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Om oss

Smartio är en redovisningsbyrå med huvudkontor på Malta. Vi använder oss av Fortnox och arbetar helt digitalt med bokföring och redovisning. Även fast vi arbetar digitalt så ligger stort fokus hos oss på personlig service och kundkontakt. Smartio vänder sig till den svenska marknaden och vi hämtar våra riktlinjer från FAR och SRF.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Malta

Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om tjänsten

 

Start: Enligt överenskommelse
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månader provanställning
Plats: Ta’ Xbiex, Malta
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
    Bifoga CV/Personligt brev